Slik på abonnement

Få leveret slik regelmæssigt via et abonnement til hjemmet.
Gør livet sødere ved at få leveret lækkert slik hver uge eller måned.

ØNSK så dagens lys i 2017 med en vision om at skabe en unik kaffevirksomhed. I dag er der en overflod af kaffe på markedet, hvor det kan være svært at vide, hvor den kommer fra. Hos ØNSK er deres kaffe opkaldt efter deres kaffebønder. De tager på besøg hos dem, hilser på dem personligt og deler deres historier. Når du vælger kaffe fra ØNSK, vælger du kaffe af højeste kvalitet, som er mærket som specialkaffe. Deres kaffe er altid friskristet på mikroristerier inden for de seneste tre uger.
TRUSTPILOT 4.8
4.8/5
20.000 danskere elsker allerede Nespresso kaffekapsler fra Kaffedrengen.
TRUSTPILOT 4.8
4.8/5

* Betalt markedsføring af virksomheder

Hvorfor vælge et slik abonnement?

Hvis du virkelig elsker slik, skal du overveje et abonnement på slik. Med et slik abonnement kan du prøve nye varianter af slik hver uge eller måned, så du ikke behøver at holde dig til det samme gamle slik, som du altid spiser. Du kan udforske nye smagsoplevelser og finde nye slik favoritter. 

Med et abonnement kan du måske bedre styre dit slikforbrug. Få en fast mængde af slik leveret direkte hjem til dig, så du altid har en slik i hjemmet. Hvis du har problemer med at spise for meget slik i hverdagen, kan et abonnement sørge for, at du kun modtage den mængde slik, som du ønsker at spise hver uge eller måned. For nogle vil det gøre det nemmere at stoppe med at købe ekstra slik, når du handler dine dagligvarer i den lokale butik. 

Få også mere for pengene, når du tilmelder dig et slik abonnement, da du ofte få mere end hvis du køber slik i en butik. Abonnementstjenester kan tilbyde dig specialtilbud, rabatter og eksklusive slik, som er svært at købe i almindelige butikker. 

En god gaveidé til folk med en sød tand

Hvis du leder efter den perfekte gave til en person med en sød tand, så er et slik abonnement et oplagt valg. Det er nemt at bestille og give modtageren en sjov og lækker overraskelse hver uge eller måned i form af slik. 

Du kan ofte vælge mellem en bred vifte af slik, chokolade, lakrids og andre lækre sager, så du kan tilpasse pakken til modtagerens smag. Det viser, at du har taget dig tid til at tænke på modtagerens smag og præferencer, samt kender personen godt. For hvem vil da ikke gerne modtage ens yndlingsslik regelmæssigt? 

Vi er sikre på, at du vil blive rigtig populær hos modtageren af gaven.

"Der er for meget slik - sagde ingen nogenside"

Forkæl dine medarbejdere med slik

En måde at forkæle dine medarbejdere på i hverdagen er ved at tegne et abonnement på slik. At have slik til rådighed på arbejdspladsen kan medvirke til glade medarbejdere og et hyggeligt arbejdsmiljø. Når man tegner et abonnement på slik, er der mulighed for at tilpasse det til virksomhedens behov og ønsker. Vælg forskellige typer af slik, så der er noget for enhver smag. Vælg forskellige mængder og hvor ofte leveringen skal forekomme. 

Hvis du vil tage hensyn til medarbejdernes sundhed, kan det være en god idé at vælge sundere alternativer til det traditionelle slik, såsom nødder, tørret frugt eller sunde snacks. På den måde kan du stadigvæk forkæle dine medarbejdere, samtidig med at tage hensyn til deres sundhed. 

Hvad koster et slik abonnement?

Priserne på et slik abonnement kan variere, da det afhænger af mængden af slik, du ønsker at få leveret, og hvor ofte det skal leveres. 

Nogle virksomheder tilbyder abonnementer med faste priser, hvor du betaler en fast månedlig eller årlig pris for en bestemt mængde slik. Andre virksomheder tilbyder mere fleksible abonnementer, hvor du kan tilpasse mængden og hyppigheden af levering efter behov, hvorved prisen enten falder eller stiger. 

Eksempelvis tilbyder virksomheden “Slikbilen” et abonnement på 1,2 kg slik til 299,00 kroner pr. levering. Her kan du vælge, hvor ofte du ønsker at få leveret slik, samt om du ønsker deres chokolade mix, lakrids mix, vingummi mix eller skum mix i din slikpose.  

Det er vigtigt at undersøge forskellige virksomheder og deres priser, før du vælger at tegne slik på abonnement. På den måde kan du sikre dig, at du får den bedste pris og den bedste kvalitet af slik. 

Vi anbefaler en af de tre virksomheder her på siden.