Findabonnement.dk

Findabonnement.dk hjælper med at finde de bedste abonnementer

Nemt at finde de bedste abonnementer i Danmark.

Findabonnement.dk er skabt, da vi synes at der manglende en hjemmeside, der havde fokus på at hjælpe danskerne med at finde de bedste abonnementer i Danmark. 

Vi er i gang med at vi skabe et overblik over de bedste udbydere af abonnementstjenester indenfor mange forskellige produkter, tjenester og services. Det skal hjælpe danskerne med at spare tid og penge, når der skal findes et abonnement. 

Hjemmesiden opdateres løbende med nye abonnementer, virksomheder og tilbud, så det er værd at kigge forbi ofte, hvis du leder efter et bestemt abonnement eller er nysgerrig på kommende nye abonnementer.

Hvis du ikke finder et abonnement i forhold til dit behov, er du meget velkommen til at skrive til os. Så vil vi undersøge mulighederne og lade dig vide, hvis vi finder en virksomhed der tilbyder den søgte abonnementstjeneste.

Virksomheder vi henviser til på Findabonnement.dk

Vi udvælger selv de virksomheder, som vi henviser til på hjemmesiden. Vi ser på de abonnementsløsninger de tilbyder i forhold til pris, produkter, kundeservice, leveringstid og tilfredshed hos jer forbrugere via anmeldelser på Trustpilot, Facebook og Google. 

De virksomhed der bliver henvist til på Findabonnement,.dk har vi indgået en aftale med. Det betyder, at det bliver en markedsføringskanal for virksomhederne her på hjemmesiden, så du kan ikke bestille eller købe noget direkte her på hjemmesiden. 

Du bliver i stedet viderestillet direkte til den relevante virksomhed, hvis du trykker på “Besøg hjemmesiden” eller “Tegn abonnement hos virksomheden”.

Findabonnement.dk for i de fleste tilfælde et beløb ved henvisning til virksomheden. Det er denne indtjeningsmodel som vi har valgt, så hjemmesiden er helt gratis for jer besøgende at benytte. 

Vi lover jer, at virksomheder IKKE bliver valgt på, hvor meget de er villige til at betale for markedsføring her på hjemmesiden. Vi vil kun samarbejde med de bedste, så vi IKKE henviser jer til virksomheder, der ikke lever op til, hvad de lover ved deres abonnementer. 

Ansvarsfraskrivelse

Findabonnement.dk kan ikke stilles til ansvar for eventuelle problemer med abonnementer, betaling, manglende levering eller andet der omhandler de abonnementer, som vi henviser til. Dette er mellem køberen og virksomheden der tilbyder abonnementstjenesten. 

Hvis du som køber oplever problemer med en af de virksomheder vi henviser til her på hjemmesiden, vil vi rigtig gerne høre fra dig! 

Vi er ikke interesseret i at henvise til virksomheder, der ikke overholder deres aftaler i forhold til abonnementer. 

Ta’ kontakt til os her.