Øl på abonnement

Få leveret specialøl hver eneste måned og oplev nye smagsoplevelser.
Oplev forskellige øltyper fra hele Danmark eller verden.

BEER ME – NEVER UNDERESTIMATE A GOOD BEER har en lavet en Beer Club, hvor du hver måned vil modtage nye øl. Kom med på en smagsrejse og få spænde øl leveret direkte hjem til dig. Nem oprettelse og ingen binding. I 2022 havde de øl med fra 90 forskellige bryggerier.
TRUSTPILOT 4.3
4.3/5
To Øl blev i 2010 grundlagt og et lille dansk ølbryggeri. Her er fokus på at lave moderne øl, hvor der brygges en bred vifte af forskellige øltyper. Folkene bag virksomheden brygger kun de øl, som de selv har lyst til at drikke.
TRUSTPILOT 4.7
4.7/5

* Betalt markedsføring af virksomheder

Hvorfor vælge øl på abonnement?

Hvis du er ølentusiast og elsker at prøve nye og spændende specialøl og dermed smagsoplevelser, så bør du overveje at tegne et abonnement på øl. Få regelmæssigt leverance af udvalgte øl fra forskellige bryggerier, som vil give dig og andre en fantastisk smagsoplevelse og noget at snakke om. 

Slip for at bruge tid og energi på at købe øl i supermarkedet eller i den lokale ølbutik. I stedet bliver de leveret direkte til din dør, så du kan fokusere på at nyde ølene og eventuelt dele oplevelsen med venner og familie. 

De fleste abonnementer giver dig mulighed for at opleve et bredt udvalg af øltyper og bryggerier, som du nok ikke kender til. På den måde udfordre du dine smagsløg og udvider din viden om øl og brygning af disse.

Øl på abonnement er både til folk der er nye på specialøl og ølentusiaster, der allerede har et bredere kendskab til øl. Du vil i de fleste tilfælde modtage øl hver måned, som nøje er udvalgt ud fra årstiden. 

Nyd weekenden med gode øl og snacks

Weekend! Det er tid til at slappe af og nyde gode øl og snacks. Der er ikke noget bedre end at tilbringe tid med venner eller familie, samt nyde nogle lækre snacks og lækre specialøl. 

Modtag en kasse med øl hver måned, som du kan nyde. Der kan komme mange forskellige øltyper som IPA, Pale Ale, Bock, APA, hvedeøl, lagerøl og mange flere, så der er helt sikkert noget til enhver smag. Det vil gøre din weekend en smule bedre.

"øl er godt, øl er sundt, øl kan drikkes året rundt"

En god gaveidé til ens far

Hvis du leder efter en god gaveidé til din far, som kan li øl, så kan et abonnement på øl være den perfekte gave. Det vil give ham mulighed for at prøve nye og spændende øl fra forskellige bryggerier. 

Et abonnement på øl som gave, er en tankevækkende gave som viser, at du kender ham og gerne vil gælde ham hver måned med øl leveret til døren. 

Hos Billigspecialøl.dk har de en “Fars øl abonnement”, hvor der er fokus på specialøl, der er runde og dybde i smagen. 

Hvad koster øl på abonnement?

Priserne på abonnementer for øl kan variere. Der er mange forskellige typer af øl abonnementer tilgængelige, der kan tilpasses dine præferencer og budget. 

Nogle virksomheder tilbyder månedlige eller kvartalsvise leverancer af specialøl, som kan variere i priser fra omkring 200-500 kr. pr. måned. Dette afhænger selvfølgelig af antallet af øl og kvaliteten. 

Eksempelvis har virksomheden BEER ME månedskasser med øl til priser fra 249 kr. – 399 kr. uden nogen opsigelse eller binding. Her vil du enten modtage 6 eller 10 øl, der sendes den første uge i hver måned. 

Undersøge de forskellige virksomheder og deres tilbud, så du finder et abonnement, der passer til dit behov og budget. Husk eventuelt at medregne leveringsomkostninger, når du beregner den samlede pris på et øl abonnement.