Avis på abonnement

Et avisabonnement er en god idé, da det giver dig nem adgang til daglige nyheder og informationer.
Find en lokal avis og hold dig opdateret på lokalmiljøet.

ajksdplkasfdk ef sef ksdkføs k sflsdkfø s
TRUSTPILOT 4.6
4.6/5
ØNSK så dagens lys i 2017 med en vision om at skabe en unik kaffevirksomhed. I dag er der en overflod af kaffe på markedet, hvor det kan være svært at vide, hvor den kommer fra. Hos ØNSK er deres kaffe opkaldt efter deres kaffebønder. De tager på besøg hos dem, hilser på dem personligt og deler deres historier. Når du vælger kaffe fra ØNSK, vælger du kaffe af højeste kvalitet, som er mærket som specialkaffe. Deres kaffe er altid friskristet på mikroristerier inden for de seneste tre uger.
TRUSTPILOT 4.8
4.8/5
20.000 danskere elsker allerede Nespresso kaffekapsler fra Kaffedrengen.
TRUSTPILOT 4.8
4.8/5

* Betalt markedsføring af virksomheder

Hvad koster et avisabonnement?

Når mennesker ønsker at tegne et avisabonnement, så er en af de første ting, de vil vide, det er, hvad koster et avisabonnement for danske aviser. Dog kan man ikke slynge en endegyldig pris ud for alle avisabonnementer. Prisen afhænger nemlig af flere faktorer, herunder hvilken type avis man ønsker, hvor ofte man ønsker at modtage avisen, hvor mange år man ønsker at abonnere, og om avisen skal være i fysisk avisformat eller digital format. Det er derfor vigtigt at undersøge de forskellige muligheder, før man træffer et endegyldigt valg.

Nogle avisabonnementer kan man tegne for 0 kr. de første tre måneder, hvorefter en pris typisk vil lægge mellem spændet 200-600 kr. for landsdækkende aviser, lokale aviser, regionale aviser, e.l. Igen kommer det an på ovenstående faktorer. I særlige tilfælde kan pensionister såvel som studerende opnå rabatter i håb om at fange disse målgruppers interesse til at opnå større indsigt i dagligdagen.

Opnå rabat med et avisabonnement?

Ved de fleste nyhedsbureauer kan du opnå rabatter, når du tegner et avisabonnement. Som ofte er det rabatter til studerende eller pensionister, hvor pengene er knappe. Af og til er der også rabatter til helt almindelige mennesker.
Det er ikke små rabatter på 5-10%. Det kan i visse omfang strækker sig fra 20% i rabat til helt op på 50%. Dog kan man som læser også opnå rabat med et avisabonnement på andre måder, såsom en gratis måned, bedre pris pr. år end pris pr. måned, køb nu og få levering til postkassen eller læs digitalt fra din ipad, osv.

Tag eksempelvis en avis som Århus Stiftstidende. Dette nyhedsbureau kører med en rabat, hvor man sparer mange procenter på et avisabonnement, hvis man køber det til en pris pr. år frem for en pris pr. måned. Dagbladet Holstebro kører med samme rabat, men de vælger at lægge en gratis måned mere oveni alle deres avisabonnementer.

"En god dag starter med kaffe"

Digitalt avisabonnement

Et digitalt avisabonnement er et abonnement, hvor du får adgang til en digital udgave af den avis, du køber et avisabonnement hos, som du kan læse på din computer, tablet eller smartphone. Det er en god måde at få adgang til avisen, hvis ikke man har tid til at købe den i en fysisk udgave. Dermed har du din avis lige ved hånden frem for, at du skal forbi kiosken hver dag.

Det er også en god måde at spare penge på, da man ofte kan finde gode tilbud på et digitalt avisabonnement til sammenlign med et avisabonnement med fysisk aviser. Tag eksempelvis Vejle Amts Folkeblad. Ved at tegne et digitalt avisabonnement betaler du hver måned 339 kr., hvorimod et avisabonnement med fysisk avis hver uge betaler du 549 kr.

Et digitalt avisabonnement er også en god måde at være mere bæredygtig og miljøvenlig. Du sparer nemlig jordens ressourcer (papir og træ), når du vælger at få det online frem for i fysisk format. Et digitalt avisabonnement er et godt valg for dig, der ønsker at holde dig opdateret med de seneste nyheder. Det er en bekvem måde at få adgang til nyheder og informationer, der er relevante for dig og for det, du ønsker at vide mere om. Men hvordan vælger man det rigtige abonnement?

Der er som udgangspunkt mange forskellige digitale avisabonnementer at vælge imellem, og det kan være svært at vælge det rigtige. Det er vigtigt at overveje, hvilke typer af nyheder og informationer du ønsker adgang til hele dagen. Det er også vigtigt at overveje, hvor ofte du ønsker at modtage nyheder og informationer. Sidst, men ikke mindst, er det også vigtigt at overveje, hvilken type avis du ønsker at abonnere på. Når du har fundet det rette digitale avisabonnement, kan du begynde at nyde godt af de mange fordele, som det giver.

Hvilke aviser kan du tegne et abonnement på?

Hvilke aviser du kan tegne et abonnement ved afhænger af, hvilken type avis du ønsker at abonnere på. Der er mange forskellige typer af aviser, som du kan tegne et abonnement hos. Det dækker både over dagblade og Stiftstidende såvel som landsdækkende aviser, og andre typer af publikationer. Derudover er der også mange forskellige priser og abonnementsmuligheder, således du kan vælge et abonnement, der er det bedste for dig og dine interesser. 

Hvis det er folkeblade og dagblade, som mere har din interesse end traditionelle omnibus- eller tabloidaviser såsom Berlingske, EkstraBladet, Information, osv., så er Viborg Stifts Folkeblad, Vejle Amts Folkeblad og Dagbladet Holstebro værd at kigge på. Det kan også være interessant at kigge på Århus Stiftstidende, JydskeVestkysten og Fyens Stiftstidende. Dog kommer det selvfølgelig an på, hvor i landet du bor. Bor du i nærheden af Vejle, er det formodentligt mere interessant for dig at tegne et avisabonnement hos Vejle Amts Folkeblad end hos Dagbladet Holstebro. Ligeledes ønsker du formodentligt mere at tegne et abonnement hos Fyens Stiftstidende end hos Århus Stiftstidende, hvis du bor i Odense – og omvendt hvis du bor i Aarhus. Om end du vælger det ene nyhedsbureau eller det andet, så kan du både vælge at tegne et avisabonnement, som både er digitalt og i fysisk format.